Jeg har syet den sødeste lille babyjakke

Så er den her! Christine Egholm x VACVAC kollektionen

//INSPIRATION// Siden sent 2019 har jeg arbejdet med søde Christine på denne fine fine croissant kollektion for VACVAC. Jeg synes simpelthen det er noget af det fineste! Og kan slet ikke vente på at Leander’s pakke ankommer med den fine tøj. Kollektionen gik live i morges kl. 9, og allerede efter et kavrter var de første styles udsolgt i visse størrelser. Både jeg på vegne af team VACVAC og Christine kan godt være stolte, tænker jeg. Shop kollektionen her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har syet den sødeste lille babyjakke