Det fineste sengetøj

På køreferie til Danmark

— Lavet i samarbejde med Hunkemöller

//LIFESTYLE// Inden længe kan vi endelig vende snuden mod Danmark, på ferie. Hvis altså grænserne tillader det. Men det satser vi på de gør. Og ved I hvad venner? Glæder mig som en lille barn! Det føles så urimeligt at familien er så langt væk når Leander vokser så hurtigt som han gør. Tør slet ikke tænke på alle de ting de går glip af, fordi vi er lukket inde herovre. Men! Snart. Så har været ved at finde lidt inspiration hos Hunkemöller, for sådanne køreferier kalder Loungewear/hyggetøj – så man rigtig kan være komfortabel i bilen på den 16 timers køretur. Og vi tænker at holde til ved Vesterhavet hele ugen, så badetøj skal vi heller ikke gå ned på. Vi skal bare helt ned i gear og slappe af. Og Leander skal have lov at spise ne masse soft-is <3

// Top – Her / Gul top – Her / Shorts – Her / Sandaler – Her / Taske – Her / Bikini top – Her / Bikini underdel – Her / T-shirt – Her / Bukser – Her //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det fineste sengetøj