DIY Guide - Scrunchies

Det fineste sengetøj

//INTERIOR// Godmorgen fra dynerne, rent bogstaveligt 🙂 Ville lige tjekke ind og vise vores nye, smukke sæt sengetøj. Det er fra yndlings Juna (gave) og noget af en drøm! Havde I spurgt mig for to år siden om jeg kunne se mig selv sove i brunt, blomstret sengetøj som kaster minderne tilbage til 60’erne, så havde jeg nok sagt nej! Men hold nu op man kan ændrer holdning, synes simpelthen det er så skønt! Perfekt afslappende og feriestemning agtig til mig. Har sågar fået den fineste sommerpyjamas i samme print

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Guide - Scrunchies