På køreferie til Danmark

Afternoon tea med mat creme stentøj fra Bitz

//INTERIOR// Jeg prøver lidt at få samlet nyt fint stel til når vi flytter. Vi har et rigtig smukt stel (fra Royal Copenhagen) som jeg har brugt halvdelen af mit liv på at samle på 😅 så tænker det bliver nødt til at få en lidt mere fornem plads i huset og vi så lader et hverdags stel rykke ind i stedet. Så, jeg har gået og samlet på lidt fint keramik det seneste stykke tid, alt i neutrale farver. Og denne serie fra Bitz (gave) i mat creme får en hel central rolle at spille i vores nye sammensatte stel. Det er nemlig så fint og neutralt og passer til alt det andet; det binder det så smukt sammen!

For at indvie stellet, besluttede jeg mig for at fejre min fødselsdag med en fordansket Afternoon Tea; grøn te, nybagte chokolade scones og andre lækre kager. Plukkede friske blomster i haven og brugte den store mælkekande som vase. Alt sammen centreret omkring den fineste tepotte. Vi er meget glade for vores ny stel skal jeg hilse at sige, og elsker generelt at Bitz ting kan mikses og matches på kryds og tværs 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På køreferie til Danmark