Prikker og pufærmer

To fra idag fra telefonen

//INSPIRATION// I får lige to hurtige fra mig idag, hurtige billeder altså. For ville lige dele begge tip med jer. Det første drejer sig om de pæneste silke jakker jeg fandt på tilbud hos Sissel Edelbo. De kostede næsten ingenting og sidder som en drøm. Kæmpe anbefaling herfra. Da alle SE styles er unikke kan jeg ikke linke til de specifikke jeg købte, men her kan i finde alle de andre jakker af samme style, også på tilbud.

Andet tip drejer sig om mine nye ‘gå-i-skoven’ sko. Har nemlig været godt træt af at alle mine yndlings sko blev totalt ødelagte af de røde sand der ligger på stien i skoven. Så for at undgå at slide mine sko unødvendig og undgå at give Jason for meget rengørings arbejde (yes han vasker sko herhjemme), så bestilte jeg de billigste trainers jeg kunne finde hos Nike. I junior størrelse for dem kan jeg passe. De er ikke verdens kønneste, men hold nu op de er behagelige! Tip hermed gives videre ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prikker og pufærmer