Lørdag ved vandet

Prikker og pufærmer

//INSPIRATION// Prikker og pufærmer, en pænt god kombi hvis I spørger mig! Og en kombi som jeg spår vi kommer til at se alle vegne denne sommer! Og gerne i neutrale toner som hvid, beige og sort. Jeg er kæmpe fan skal jeg hilse at sige! Selvom der er fuld blus på både volumen or print, så tror jeg alligevel det er items man kan have hængende i garderoben flere år frem og blive ved med at genbruge. Hvad tænker I? Hvilken er jeres favorit? Jeg har bestilt nummer 3 hjem. Den bliver god til et par blå jeans og mine brune Hermes sandaler. Men er også meget fristet til at klikke nummer 2 hjem! Så fin! Og hvis nu der var fest i løbet af sommeren, så er nummer 5 jo alt for vild!!

// 1 – Her / 2 – Her / 3 – Her / 4 – Her / 5 – Her / 6 – Her / 7 – Her / 8 – Her / 9 – Her //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag ved vandet