To fra idag fra telefonen

Hvorfor er det vi er så vilde med Nike Air Force 1?

//FASHION// Indrømmet! Som familie er vi fuldstændig bidt af trainers, og en model har vist sig at være vores favorit, igennem mange år. Jeg købte mit første par Air Force 1 i London på Oxford Circus. Faktisk var det en lidt vild dag tilbage i 2013 hvor jeg fløj alene til London bare for en dag, for at gå til optagelsesprøve på London College of Fashion. Skulle læse en Master i Fashion Marketing. Anyhow, købte mine første hvide af slagsen efter prøven. Der skulle gå et par år før jeg igen havde skoen på; i San Francisco i 2016 – dagen hvor vi blev forlovede! Jason og jeg var begge faldet for de samme, han endte med at købe dem. Jeg lod dem stå, for synes det var lidt for kikset at købe præcis de samme som min dengang kæreste.

Nåmen, sidste år til min fødselsdag fik jeg endelig mit eget par igen. Et par kridhvide i flyknit stof. Brugte dem konstant da de var vildt gode ift graviditeten og bare hammer pæne! Generelt er flyknit stoffet min favorit. Så jeg var heller ikke sen til at bestille dem i den sorte udgave, næsten som Jason’s. Det kommer nok heller ikke som nogen overraskelse for jer at de første sko vi købte til Leander, var et par Nike Air Force 1 – de er simpelthen noget af det mest nuttede!

Så hvorfor er de bare så gode? Fordi de simpelthen kan styles med alt, både til kvinder og til mænd. Jeg styler oftets mine med kjoler, for synes det giver så skønt et udtryk at mikse en romantisk kjole med de mere rå trainers. Men ligeså ofte ender jeg med dem med jeans på, for igen, udtrykket er så cool! Synes jeg.
Jeg er i øvrigt heldig at jeg kan passe junior størrelsen, det gør det lidt billigere i drift 😉 Jason er i øvrigt så glad for sine fra San Francisco at han har købt præcis de samme, bare til at have når hans første par bliver for slidt – lidt tosset hvis I spørger mig, men viser samtidig hvor glad vi er for dem 🙂

Nedenfor er lidt forskellige stylinger af skoen. Hvilken er mon jeres favorit?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To fra idag fra telefonen