Hvorfor er det vi er så vilde med Nike Air Force 1?

Det der bare ikke måtte ske. Er sket…

//LIFESTYLE// Det er en katastrofe. Det var ejendomsmæglerens egne ord. Ved egentlig ikke om det er værd at skrive herinde, for det føles som mega nederlag. Men samtidig har I været med fra starten. Vores salg af lejligheden er gået i vasken!! Efter tre måneders forhandling, hårdt arbejde, 2cm fra målstregen, faldt det hele på gulvet. Jeg vil ikke gå i detaljer, for ja, det er der ikke nogen grund til. Kan vi skyde skylden på corona? Så absolut. Jeg har fået nok af denne situation. Vi er grædefærdige; alt var planlagt og tilrettelagt ift næste skridt i vores liv. En kæmpe flytning. Planerne er ikke lavet om, tværtimod. Men vi står stadig med en ejerlejlighed som vi skal have solgt før vi rykker. Så nu er den på markedet igen. Kryds lige fingre for at den bliver solgt denne gang og det ikke bare er en stor fed fuser én gang til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor er det vi er så vilde med Nike Air Force 1?