Stay Home Comfyness

Den fineste kjole

//FASHION// Det er ikke meget jeg klæder mig pænt på i disse dage, måske i læste mit forrige indlæg? 😉 Men forleden gjorde jeg en undtagelse da vi skulle forbi lejligheden og tømme det sidste. Vejret var dejligt, omkring de 20 grader. Så hoppede i min nye smukke kjole fra Elaine Hersby. Ja måske lidt modigt med en hvid kjole kombineret med en 9 måneder gammel baby. Men synes den er så vanvittig flot. I hvid. Og så må jeg bare passe på. Glæder mig helt vildt til jeg kan bruge den med solbrune ben og brune lædersandaler – men det varer nok lige et par måneder endnu 🙂

Har I nogle dejlige søndags planer? Her tager vi det helt roligt; Leander sover lang formiddagslur. Jeg har ordnet lidt arbejde, drukket et par kopper kaffe og kigget lidt på bolig. Dejlig søndag morgen <3

// Kjole – Elaine Hersby / Jeans – Ivy / Sko – Balenciaga / Taske – Gucci //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stay Home Comfyness