Vi skal flytte!!!

VACVAC’s SS20 kollektion er nu online

//INSPIRATION// Har lovet lige at dele den store nyhed, den længe ventede SS20 kollektion kommer online i aften kl. 20. Men faktisk er den allerede begyndt at drysse ind på VACVAC‘s hjemmeside (det har I ikke fra mig 😉 ). Kan kun sige at den er ALT for lækker! Og hele kollektionen er lavet udelukkende fra rest-stoffer; små guldgrupper af stof som er blevet opkøbt og transformeret til de smukkeste styles! Stof som ellers bare skulle have været smidt ud eller brandt. Det er så fint og bæredygtigt! Skynd jer ind og se hele kollektionen her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal flytte!!!