That Friday Feeling

7 Dage, 7 Items, 7 Outfits

//INSPIRATION// I sidste uge, inden krisen for alvor ramte England, kørte jeg en lille inspirations uge på Instagram hvor jeg satte mig selv for at style 7 forskellige outfits, på 7 dage, kun bestående af 7 items (ex jakke og accessories). Synes det var så fint et projekt, for det tvang mig i pænt tøj hver dag herhjemme. Normalt ender jeg bare i joggingtøj, håret i en knold og ingen makeup. Og det kan de fleste da blive skøre af, her 8 måneder senere 🙂 Tag et kig med nedenfor, her er nogle af de items jeg brugte fra min challenge:  kjole fra Ganni, Heldragt fra Weekday, Skjorte fra Zara, Jeans fra IVY, strik fra Mango, lignende her.

Hvis I har lyst til at deltage, når krisen er ovre, eller hjemme fra hjemme, så tag gerne med #7dage7items7outfits når i deler på Instagram ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That Friday Feeling