Lidt nyt til mor og Leander

Lidt tanker om flytning…

//INTERIOR// Vi går med store planer for tiden ang bolig og fremtidsudsigter… En ting er sikkert, vi kommer til at flytte i løbet af 2020. Hvor og hvorhen må tiden vise… Når vi flytter i nyt og større er det helt sikkert at der er nogle nye ting vi skal have købt ind. Og pt lokker Moddings med virkelig lækkert udsalg på nogle af de ting vi skal have købt os: Nye spisebordsstole fx, vi trænger bare og vil gerne have ens 4-6 stk. Og vi elsker dem fra Gubi. Vi skal også have os et nye stuebord, og ligeledes tror jeg vores valg kommer til at falde på et fra Gubi – vi elsker deres designs! Det store sorte vitrineskab fra Nordal har jeg længe sukket efter, og hvis der bliver plads i vores næste bolig skal vi have købt det til alt vores porcelæn. Derudover tror jeg vi kommer til at holde tingene i lidt mere neutrale og naturlige materialer. Det har vi allerede indført på badeværelset og i soveværelset, og det elsker vi! Og nå jo, kaffemaskinen. Vi skal også have en ny og ordentlig en af slagsen :p

// 1 – Her / 2 – Her / 3 – Her / 4 – Her / 5 – Her / 6 – Her / 7 – Her //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt nyt til mor og Leander