Endnu en rabatkode til jer - Til VACVAC Studio

Klædt på til vinter

//FASHION// Går lige og afprøver vinterbeklædningen til juleferien. For selvom vejret er nogenlunde det samme i Dk for tiden, så synes jeg altid bare det føles lidt koldere? Så lang dunjakke bliver et must! Havde egentlig sat denne grønne til salg fordi jeg ejer alt for mange du jakker – men nu er jeg gået hen og blevet så glad for den alligevel, så har besluttet at beholde den. Halstørklædet var en julegave fra Jason fra sidste år, og det knuselsker jeg altså, farven er bare perfekt!
Vi sidder og pakker de sidste julegaver ind, driller jule-te og ser julefilm. Og mon ikke vi skal have et lille glas bobler senere? Det er jo nærmest allerede juleferie når der kun er 6 dage til afgang, ikke?:)

// Jakke – ICHI / Taske – Gucci /Halstørklæde – Acne / Sko – Comme des Garcons x All stars / Bukser – Topshop / Solbriller – Gucci //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en rabatkode til jer - Til VACVAC Studio