Hvad skal de små have i julegave? Noget bæredygtigt?

Håret er blevet klippet kort

//BEAUTY// I mandags fik jeg altså nok! Nok at mit lange blonde, ødelagte, fældende hår som bare var overalt. Lige så rasks som vi fik støvsuget var der hår overalt igen. Lige så rasks som jeg fik det fjernet fra Leander hænder var det der igen. Igår kunne jeg sågar hive et hår væk fra hans nedre dele, et af mine hår. Hold nu op det er klamt! Har det virkelig dårligt med hår, også mit eget! Og det er som en pest man ikke kan slippe af med når man fælder som en vanvittig efter graviditeten. Såeh jeg var i bad mandag, tog beslutningen i badet, skrev en besked til Jason ‘I’m cutting my hair…’ og vupti, så var det af! Jeg er allerede tosset glad for resultatet. Bare lettere og dejligere. Og mindre let for Leander at få fingrene i… havde ellers loge proklamere jeg skulle have langt hår nu..

3 kommentarer

 • Tina

  Smukt, det klæder dig 🙂
  Jeg trænger også til at klippe mine lange lyse lokker af, så tak for lige et spark i min bag 🙂
  Glædelig juletid til du og familien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jaaaa gør det 😀

   Og hvor er du bare sød altsaa, tusind tusind tak ! Og glædelig til dig og alle dine kære!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Rosing Romanowski

  Det er VIRKELIG pænt til dig 🙂 Wow altså! Jeg fælder også vanvittig meget… min ellers så fine manke….

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal de små have i julegave? Noget bæredygtigt?