Håret er blevet klippet kort

Dagens outfit

//FASHION// Okay ikke idags outfit, men det fra igår. Det er lidt som om det med dagens outfit et gået lidt i glemmebogen herinde – og det er jo i og for sig skørt, for det vare hele grunden til bloggen startede i sin tid. Men med baby er jeg nok bare mere interesseret i ham end mine egne outfits, da jeg oftest ender med at have to minutter til at tage tøj på inden vi flyver ud af døren ☺️ men skal nok prøve at blive bedre til at tage flere outfits og dele dem herinde ☺️ ha’en dejlig søndag!

// Jakke – Meotine / Nederdel – Pull&Bear / Sko – Zara / Taske – Decadent / Solbriller – RayBan //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Håret er blevet klippet kort