Dagens outfit

Vi drømmer om forår i New York

//TRAVELLING// Når man sådan sidder hjemme dag ud og dag ind, så skal jeg være ærlig at indrømme at jeg virkelig drømmer om ferie! Jeg vil sige at udlængslen var størst da jeg gik på barsel, men inden jeg havde født. Dengang vil jeg nærmest sige at jeg var lidt halv deprimeret over den lange udsigt til næste ferie. Men så ankom Leander og alle de tanker er for længst glemt 🙂 Nuvel, når man tidligere har været på fantastiske ferier, så vil man meget gerne gøre det igen! For 11 måneder siden havde vi den mest fantastiske ferie i New York med familien til Thanksgiving: der var frysende koldt, som i fuldstændig vanvittigt koldt, men stadigvæk helt fantastisk stemning og atmosfære! At gå rundt i fuldstændig tomme gader i New York på Thanksgiving er  noget jeg sent vil glemme! Vi genfandt i den grad vores kærlighed til New York, og faktisk synes vi ikke helt vi havde dage nok der… Sååå vi har altså siddet og kigget lidt på billetter; tænk en forårstur til New York med vores lille baby i klapvogn. Det kunne da være for nice? Norwegian har virkelig billige billetter ud fra London Gatwick. Så det frister da! Og hvis vi skulle afsted, så ville jeg helt sikkert bo på samme hotel som sidste, i Brooklyn lige ved Brooklyn og Manhattan bridge. Jeg har ikke rigtig billeder fra hotellet, men i kan se en masse her. Det var TOP kvalitet for pengene, i perfekt gå-afstand til Brooklyn bridge og diverse undergrundsstationer. Desuden var der det lækreste shoppingcenter lige ved siden af, med lækre butikker og den vildeste street-foodcourt jeg nogensinde har set. Derudover var der virkelig god morgenmad, sådan overskueligt og ikke for meget, men med vaffel-maskine og alt muligt godt! Der stod i øvrigt varme drikke man frit kunne tage inden man gik ud, samt lækre snacks! De varme drikke var guld værd på sådan en morgen hvor temperaturen sagde -10 grader! Hotellet hedder i øvrigt  Hampton Inn Brooklyn Downtown og kan anbefales på det varmeste!

I øvrigt, når det kommer til New York, så havde vi købt sådan et Tour Pas til alle New Yorks attraktioner. Nogle vil måske tænke ‘hold nu op en flok turister’! Men det var virkelig smart og man sparrer rigtig mange penge ift at købe enkle billetter ved de forskellige attraktioner! Jeg tror vi regnede os frem til at passet var købt hjem hvis man besøgte tre attraktioner, så fx. Rockefeller, Circle Line sejltur og et besøg på MoMa. Vi nåede 3-4 attraktioner de fleste dage og vi havde kortet i 3 ud af 5 dage. Blot et tip!

Så ja, vi drømmer om forår i New York. Alternativt tager vi gerne endnu en Thanksgiving derovre <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit