12 uger som Leander’s mor

Skal vi snart til Mexico igen?

//TRAVELLING// Nu er det snart November igen og de seneste to år har har vi virkelig glædet os til November, for der har vi rejst til Mexico. Det er jo nærmest blevet lidt af en tradition at tage til Mexico og få ladet depoterne af d-vitamin op inden vinteren. Og hvilken tradition! Begge gange har vi boet på The Excellence Riviera Cancun som er fuldstændig overdådigt og fantastisk, alle pengene værd! Og selvom der er tale om 5 stjernet luksus, så kan de fleste altså stadig være med. Modsat hvis man booker et fem stjernet på Maldiverne fx. Sagen er vi elsker Mexico, helt vildt! Vi har sågar lavet en lille Mexi-baby (hihi), hvis I tager Leander’s termin og regner 9 måneder tilbage, så passer det med de 6 dage vi var indlogeret på The Excellence sidste år <3

Men, med sådanne fem stjernede hoteller, så er de som regel adults only. Så vi må lige vente 18 år før vi kan besøge The Excellence igen. Og vi kommer heller ikke til Mexico denne November (af gode grunde). Men vi ved faktisk vi skal afsted om to år, til guldbryllups fejring med svigerforældrene. Så der skal vi vise Leander Mexico, vores elskede Mexico. Pt kigger vi på børnevenlige eco-resorts på Yucatan’s kyst. Mine svigerforældre rejser over om en måned for at tjekke et af dem ud (heldige asner!) – for når der skal fem børnebørn med i alderen 10-2 år, så skal der altså også være plads til børnene, men det må samtidig også godt være nice for de voksne så det ikke bare bliver vandrutsjebaner, kids-clubs og store buffeter. Så jo, vi er nærmest allerede begyndt at tælle ned, selvom der er længe til 🙂

— Fra vores yndlings restaurant på Isla Mujeres

— Ved stranden i Tulum

— Dresscoden er altid forskellig alt efter hvilken af de 9 restauranter man vil til på The Excellence

— Altid masser af solcreme (og tykke amerikanere i baggrunden, haha). Vi fik Excellence merchandise da vi var tilbage sidste år, fordi vi nu er gode kunder, haha —

— Guacamole og margharitas på Agave, den mexicanske restaurant på The Excellence, som er en af vores yndlings! —

— Pool-baren! Jeg kan hånden på hjertet sige, at vi aldrig har siddet der. Det er bare slet ikke os 🙂 Men fin er den nu alligevel! —

— Sundown ved The Excellence

— Omkring ‘vores’ pool. Der mangler ikke pools på The Excellence, faktisk tværtimod. Hotellet er meget småt ift. andre hoteller deromkring, så man kan faktisk have det næsten for sig til trods for fuld booking på hotellet. Det er nice! —

— Vores egen swim-up suite <3 —

— Mimosaer til morgenmad hver morgen! —

— De bedste fish tacos i Lobster baren —

— Vores faste morgenmads sted <3 —

— Og udsigten derfra! —

— Og vores faste kaffebar, Aroma. Bemærk de søde mexi-damer i baggrunden 🙂 —

— Fineste huse på Isla Mujeres —

— Stranden, Playa Norta, på Isla Mujeres er kåret til en af verdens smukkeste. Man forstår godt hvorfor! —

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 uger som Leander’s mor