Lækker Give Away til Vacvac Studio

Madison Professional – Lækre hårbørster til favorable priser

— Reklame for Madison Professional —

//HAIR TALK// God mandag! Håber I har haft en dejlig weekend? Det har vi i den grad, den har bare stået på ren afslapning med film og en masse kage! Så rart! Og nå jo, så har jeg også fået ordnet håret, både farve samt klipning – meget tiltrængt skal jeg hilse at sige 😉

I den forbindelse ville jeg dele dette indlæg med jer, for har nemlig fået lov at teste de vandvittig lækre hårbørster fra Madison Professional den seneste måneds tid. Og skal sige de har været fantastiske til mit lyse skandinaviske hår som efterhånden har trængt til en kærlig hånd længe! Børsterne er af dansk design og produceret i Sydkorea på en familieejet børstefabrik. Børsterne er udviklet til netop fint skandinavisk hår og hårene på børsterne er af vildsvinehår, som er noget af det bedste når det kommer til lækre hårbørster! Og rent faktisk, har jeg lært, kommer vildsvinehår i tre kvalitets niveauer, alt efter hvor tæt på huden hårene sidder. De fleste børsteproducenter vælger ofte at bruge de yderste eller mellemste hår, som ikke er af højeste kvalitet. Madison Professional har valgt at bruge de tætteste hår, som er mørke, men af højeste kvalitet (bonus info!). Så Madison Professional har altså haft en vision om at skabe en god hårbørst, af det bedste materiale, til den bedste pris på markedet! Det kan vi lide!

I kan finde den nærmeste forhandler af en Madison Professional hårbørste her. Alternativt kan de alle købes online her. Og som I kan se på billederne kommer de i mange forskellige størrelser og udforminger, så man kan få den hårbørste med naturhår som passer aller bedst til en selv. Jeg er hvertfald fan og kan anbefale dem på det varmeste!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker Give Away til Vacvac Studio