Onsdags rutiner

20% på alt fra Hay

//INTERIOR// Igår da jeg fik lidt tid til at læse nogle boligmagasiner som lå og samlede støv, faldt jeg over det flotteste gæsteværelse i Stockholm. Indrettet med pink nuancer og messing. Det var seriøst så pænt! Og så fik jeg jo lyst til at lave hele soveværelset om, hah! Det kommer dog ikke til at ske, dog vil jeg huske på det til når vi engang flytter mod Danmark og 100% skal indrette gæsteværelse. Tror det bliver så fint og kan da næsten ikke vente til den dag kommer! Og meget passende, har dagens kollage taget udgangspunkt i de pink gæsteværelser drømme og det faktum at man kan få 20% på alt fra Hay de næste 4 dage.. og det er altså hos Moodings det foregår 🙂 Happy Shopping!

// 1 – Her / 2 – Her / 3 – Her / 4 – Her / 5 – Her / 6 – Her / 7 – Her / 8 – Her / 9 – Her / 10 – Her / 11 – Her //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdags rutiner