Lækkert, økologisk hør sengetøj til de mindste

12 uger som Leander’s mor

//BABY// Idag er det 12 uger siden Leander Isaac kom til verden og idag kan jeg prise mig lykkelig over mit livs bedste bedrift. Den bedste jobtitel der findes hvis jeg skal være ærlig, den jeg er mest stolt af; at være hans mor! Og at Jason er hans Daddy <3 Vi forstår stadig ikke helt at Leander valgte os som forældre; jeg mener bare, hvor heldig har vi lov at være? Leander er den gladeste og smukkeste baby som elsker alt ved tilværelsen; han sover og spiser perfekt. Han snakker som et vandfald med os og så smiler han til os hele tiden. Han er en lille filur (som hans morfar kalder ham) som vender hovedet lidt til siden og giver sit store charmesmil når han skal imponere sine forældre. Han græder sjældent, men når han gør kan vi ikke helt stå for hans lille tunge som dirrer i hans mund, simpelthen så sødt, til trods for gråden <3 Så kliché agtigt, men forstår stadig ikke helt hvordan det er muligt at elske et lille menneske så meget! Og på en gang vil vi bare stoppe tiden for at ham præcis som han er nu og på samme tid kan vi slet ikke vente til al den udvikling som venter forude; når han kan kravle og gå, og sige sine første ord; at høre ham med sit lille engelske accent <3 Amen altså! Vi nyder hvert minut med ham og kysser ham dagen lang, vores lille løvemand!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert, økologisk hør sengetøj til de mindste