Yndlings uniformen

Fineste nyheder til de små

//BABY INSPIRATION// Vi har lige haft besøg af sundhedsplejersken og det gik bare så fint! Man er altid lidt nervøs synes jeg, for ser hun nu på hvordan man holder sin baby, eller hvilke lyde han siger, eller om man ammer rigtigt foran hende, eller om man bøvser rigtigt. Man føler sig en lille smule overvåget synes jeg, men samtidig er det så betryggende at hun er der. Alt gik i øvrigt så fint og hun havde intet dårligt at sige. Og Leander tager bare så flot på, han rammer 5,5kg om meget få gram, så nok i morgen eller til weekenden! Og han vokser sig lang, er i vimmer! 10cm siden han blev født. Eller 9. Men who’s counting 😉

Pointen er at de små jo vokser som ukrudt! Snart er vi på vej ud af str 56! Så i anledningen af det, ville jeg lige vise mine favoritter til de små. Har faktisk allerede købt leopard-dyne-dragten til barnevognen, og den er SÅ lækker! Tror vi tager den i brug om et par uger. Derudover bliver både den prikkede heldragt samt de mint-farvede strik bukser leveret idag, kunne ikke dy mig 🙂 Ville i øvrigt ønske jeg havde set hagesmækkene i samme bestilling, for dem kunne Leander virkelig godt bruge. Anyhow, mon ikke jeg snart bestiller noget mere 😉

// 1 – Her / 2 – Her / 3 – Her / 4 – Her / 5 – Her / 6 – Her / 7 – Her / 8 – Her / 9 – Her / 10 – Her / 11 – Her / 12 – Her //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings uniformen