Min fødselsberetning: sådan er det at få planlagt kejsersnit

Den perfekte legeplads fra Filibabba

//BABY// I sidste uge fik Leander en meget flot gave, fra skønne Filibabba (reklame)! Et Activity Nest med fine sider som kan spændes op samt ligges ned så det bliver et fint legetæppe. Simpelthen så smart. Og pænt! Rent faktisk synes jeg ikke der findes mange pæne aktivitets stativer på markedet som er pæne. Nuvel, jeg ved godt det skal handle om hvad barnet gider, men jeg vil argumentere for at det ikke gør så meget for barnet at det ligger på en fin grå base, som denne 🙂 Leander fik i øvrigt et par virkelig fine stykker legetøj til at hænge i stativet: en lækker lille blæksprutte som kan spille en fin lille sang. Og et sæt bær med spejl på undersiden, hvilket er er kæmpe hit skal jeg sige! Generelt vil jeg bare lige slå et slag for alle Filibabba’s fine fine ting, der er så meget fantastisk til de mindste <3

I øvrigt tænkte jeg på igår, at dette activity nest kunne være ret sejt og anvendeligt hvis vi på et tidpunkt vil lave et ‘kuglerum’ til Leander. Jeg ved man kan købe de kugler i alle mulige farver og normalt skal man ud og købe seperat bassin, men her har vi jo allerede bassinet… smart ikke? 🙂 Mange-i-én siger jeg bare.

Ha’ en dejlig fredag og rigtig god weekend! Jeg har skænket en glas rødvin og er klar til Vild med Dans!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsberetning: sådan er det at få planlagt kejsersnit