Nike Air Force 1 til ingen penge

Dagens outfit… eller…

//FASHION// Eller det er vist fra i søndags. Jeg husker det ikke helt, haha! Dagene tager bare hinanden her på barsel og hold nu op tiden flyver afsted! Hvordan er det allerede onsdag? Det forstår jeg ikke! Jeg sidder stadig i nattøj her kl 12.55! Leander ligger og snorker i sengen, det har han gjort siden kl. 10! Vi stod op ved 8 tiden og spiste morgenmad med Daddy som valgte at så lidt morgen gymnastik osv. Et stk glad baby! Så da han drattede om i mælk, valgte jeg at tage en lur med ham, for vi har været vågne en del i nat synes jeg! Men så er det jo godt jeg kan sove i løbet af dagen.

Har ikke de store planer idag; lidt praktiske breve, pas-ansøgning, sætte en del tøj til salg på eBay og så den obligatoriske gåtur med barnevognen. Vejret er skønt, så skal da helt sikkert ud! Men det bliver nok først senere på eftermiddagen. Sådan går det hver dag, for Leander sover gerne en 3,5 omkring frokost, og det sætter altså en stopper for middags planer skal jeg hilse at sige. Men det er nu så fint! Jeg klager ikke 🙂

Kjolen har virkelig været en favorit under graviditeten, men må nok også erkende jeg er vokset lidt ud af den. Så har faktisk søndags, synes virkelig temperaturen er faldet denne uge. Og så igen, de lover godt vejr fra midten af september, så lad os se hvad der sker 🙂

// Kjole – Pieces / Sko – Nike / Taske – Adax //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike Air Force 1 til ingen penge