3 af hver

Statement Tee

//FASHION// Dagen’s outfit fra igår. Hoppede i min nye t-shirt fra Gina Tricot som jeg er så vild med! Det var faktisk først for nyligt jeg fandt ud af at de sendte til England, har ellers ikke shoppet hos dem siden vi boede i Danmark. Men som jeg skrev forleden, så havde jeg fundet en masse fine statement t-shirts hos dem, og tænkte jeg måtte klikke dem hjem. Ingen af dem skuffede, tværtimod! Det redder bare enhver tøjkrise for mig at hoppe i jeans og en t-shirt. Indrømmet, ikke super praktisk når det kommer til amning, men når man kun er ude at gå et par timer og man timer det med baby’s spise rytme, så går det helt fint an 🙂 Håber I får en dejlig lørdag!

// T-shirt – Gina Tricot / Jeans – Mango (lignende her) / Trainers – Nike / Taske – Gucci / Solbriller – Gucci //

2 kommentarer

 • Lisbet

  Hold da op! Du står skarpt! ☺️ Skinny jeans så kort tid efter fødsel! Stærkt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha tak hvor er du soed 🙂 Der kommer indlaeg om det, men tabte mig faktisk ret drastisk efter foedsel, saa har intet problem med at passe det gamle toej 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 af hver