19.08.19 - Terminsdato

Mød vores lille løvemand – her er hans navn <3

//BABY// Hvad er barnets navn? Et af de aller største valg her i livet, hvis I spørger os. Hvilke navn vælger man? Tidligere på året lavede jeg en liste over vores navneliste, hvilke navne vi overvejede til vores lille guldklump. Jeg kan afsløre at vi først valgte hans navn endeligt da han var 5 dage gammel. Eller dvs. jeg tror jeg vidste det sekund han kom på mit bryst hvad navn han skulle have, men mor og far skulle lige være enige om rækkefølgen på de to navne og vende og dreje det hele. Mød vores lille elskling, Leander Isaac Rahbek Wilson! Han er netop idag blevet indregistreret, så indlægget og introduktionen kommer meget passende.

For os har det alle dage været enormt vigtigt at vælge navne med betydning og som vi synes var smukke. Leander er af græsk afstamning og betyder ‘løvemand’ eller ‘modige mand’ – og han er født i løvens tegn, så det er så perfekt. Desuden er Jason’s mellemnavn Alexander, hvilket vi også overvejede til ham. Leander ligger meget op ad Alexander, så vi synes det hænger så godt sammen. Isaac betyder ‘ham som ler, eller den leende’. Så han har fået to navne som vi først og fremmest elsker rigtig højt, men som også står for to fantastiske kvaliteter i livet; mod og humor – det er vigtigt for os at give ham med på vejen. Han er vores lille løvemand – bare fuldstændig fantastisk!

2 kommentarer

 • Tina

  Meget smukke navne med gode betydninger 🙂
  Blot får han lidt svært ved at lære at stave sit navn til den tid – den tid den udfordring.
  Men smukt er det og godt overvejet af jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Taenker du paa Isaac delen? Det er den engelske maade at stave det paa 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

19.08.19 - Terminsdato