Sensommer i Bristol

Dagens ønske outfit

//INSPIRATION// Ville have lavet dette indlæg i fredags, men så kom der en weekend og en baby i vejen. Så hvad bedre end at starte en ny uge med et lækkert mandags ønske outfit? Selvom vi har haft 29-30 grader hele weekenden, så er jeg altså begyndt at tænke lidt i efterårs varer. For sådan går det hvert år, man bliver inspireret til fine jakker og lækre strik når sommeren begynder at gå på hæld. Er jeg den eneste som har det sådan? For tiden går jeg virkelig og savner min gamle Gucci Disco Soho taske, den var bare så pokkers praktisk! Kunne virkelig godt tænke mig en ny, men det kommer nok ikke til at ske, fordi #BarselErLigMedIngenPenge. Det samme gælder for Balenciaga’s trainers, jeg er mega bag ud på den front, årevis faktisk, men synes de er lidt seje nu. Vi må se, måske jeg skulle begynde at spille Lotto, haha! God mandag! Her er helligdag, så vi tager det heeeeelt roligt 🙂

// 1 – Her / 2 – Her / 3 – Her / 4 – Her / 5 – Her / 6 – Her / 7 – Her / 8 – Her //

2 kommentarer

 • Stine

  Så meget Gucci disco!!!! Str er bare fantastisk, er tosset med min røde version🙌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja str er nemlig helt fantastisk! Der kunne vaere saa meget i den. Saa dumt jeg solgte min gamle, men den var hvid og lidt for slidt. Taenker en sort ville vaere laekker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sensommer i Bristol