Dagens ønske outfit

3 af hver

//INSPIRATION// Jeg har prøvet at få dette indlæg live hele dagen, men det er altså bare ikke lige nemt altid, når man skal jonglere hverdagen med en baby som har sine egne planer. Idag er en af de dage hvor han aller helst vil sove på mor, og sidde på mor og spise på mor. Netop derfor var klokken næsten 12 før jeg fik morgenmad. Så kan I godt fornemme hvilket tempo dagen er gået i 😉

For et par dage siden klikkede jeg alle tre t-shirt hjem på kollagen, for jeg mangler virkelig nye t-shirts. Synes de er så fine og koster virkelig ingenting. Denne til 38kr kunne jeg selvfølgelig ikke stå for 🙂 Desuden har jeg idag klikket den mega seje og billige! leopard dunfrakke hjem, synes den er alt for sej. Og har også lige købt en sort dunjakke af søde Ditte. Det er en ting jeg er sikker på bliver et kæmpe hit til vinter, dunjakker! Og jeg skal være den første til at indrømme at jeg elsker dem, de kan nemlig holde en varm! Den jeg købte sidste år i New York var min favorit hele vinteren og kommer helt sikkert frem igen denne sæson. Tænker at dunfrakker er enormt praktiske også når det kommer til småbørn; det er bare lidt lettere lige at fjerne en plet fra dem, end hvis man har en fin uldfrakke på 🙂 Desuden er de tit fine lidt oversize i det, og netop derfor tænker jeg det er fint så den let kan lukkes rundt om baby hvis man er ude med baby i bæresele! Lad os se hvordan det går når kulden banker på 🙂 I mellemtiden er kjolerne, t-shirts og skoene nok lidt mere relevante 🙂

// 1 – Her / 2 – Her / 3 – Her / 4 – Her / 5 – Her / 6 – Her / 7 – Her / 8 – Her / 9 – Her / 10 – Her / 11 – Her / 12 – Her //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens ønske outfit