Hej fra baby-boblen

19.08.19 – Terminsdato

//LIFESTYLE// Jeg havde alle gode intentioner om at udgive et par indlæg i weekenden. Men så  kom min baby og hans far i vejen, sammensat en masse hygge, afslapning og et par Harry Potter film. Og så  gik den weekend. Og så dan skal det være. Idag vil jeg dog gerne tjekke ind, for idag markerer en meget skældsættende dag. Idag er nemlig vores terminsdato. Ikke at vi på  noget tidspunkt har lagt meget i denne dato, da vi altid har vist baby ville blive født mindst 2 uger før tid. Men alligevel, det er vildt at tænke sig. For idag er netop den dag vandrejournalen har haft skrevet ned, den dato alle vores apps har talt ned til. Og det er vildt at tænke hvor stor baby ville have været hvis han blev inde helt indtil terminsdato – tænk engang hvor meget han allerede er vokset.

Vores liv har været beriget med verdens største kærlighed i hele 19 dage, og vi elsker hvert sekund. Han er vores et og alt og vi kan slet ikke forstå  hvor heldige vi er! Tænk engang han ville have os som forældre! Det er fantastisk <3

1 kommentar

  • Tina

    Stort tillykke med jeres guldklump 🙂
    Et rigtig godt kært billede af du og sønnike på den terminsdato han snød!
    Og du har ret, sikke en fantastisk gave at blive valgt som forældre 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej fra baby-boblen