Gravid uge 36 (36+0 - 36+6)

Sydlandsk stemning og genial kjole til gravide

//FASHION// God mandag morgen! Hej start på en vildt spændende uge! Hej måske sidste graviditets outfit? Dette indlæg kunne være planlagt på forhånd, så man ved aldrig 😉 Holder spændingen kørende, kan ikke lade være… Jeg elsker den sydlandske stemning vi har ude i vores gård med springvandet og lidt sommersol, altså de her billeder kunne ligeså godt været taget i 35 graders varme ved et springvandet i Sydfrankrig – er det ikke rigtigt?  Har ‘gemt’ denne kjole til det sidste, men den er virkelig en favorit hos mig og vil virkelig gerne tippe om den. 100% silke, fjerlet at have på og så er den bare helt genial på de varme sommerdage – I ved nok hvordan det er med silke? Det tilpasser sig temperaturen. Og når man slæber rundt på en tung baby som giver dig ekstra varme, så er det bare med at finde det luftigste man kan – det synes jeg hvertfald! Jeg har i øvrigt kjolen i min helt almindelig størrelse og jeg har passer af plads i den stadig, her i 38. uge 🙂


// Kjole – Pieszak / Taske – Gucci / Solbriller – Gucci //

3 kommentarer

 • Rikke

  Lækker kjole, og jo, helt klart sydlandsk stemning på de billeder. Men jeg får ´noia og små nervøse trækninger i øjenkrogen af tasken så tæt på vandet.Du er en modig kvinde, eller bare ikke så klodset som mig, ha ha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha er det rigtigt? Nej nej den falder ingen vejne 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kjolen er så fin til dig søde 😀 Og sikke en smuk syd-stemning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 36 (36+0 - 36+6)