Gravid uge 35 (35+0 - 35+6)

Nu kender vi datoen for hvornår vi bliver forældre

//GRAVIDITET// Jeg skrev igår i min dagbog at jeg havde på fornemmelsen noget var i gærde. Som om min krop fornemmede et eller andet. Og det har den måtte gøre, for jeg sidder med den vildeste, mest syrede oplevelse af eufori lige nu!

Jeg kunne ikke sove igår aftes, det vidste jeg ville ske! Var alt for spændt på morgendagens scanning og få booket kejsersnit ind. Hvordan det ville foregå skrev jeg om her. Men for kort at opremse, så skulle jeg mødes med min obstetriker mandag morgen til konsultation hvor hun ville sende anmodning til operationsholdet og de vil booke mig ind. Jeg ville så få endelig dato cirka en uge før, enten ved opringning eller brev. Det var jeg klar på!

Tilbage til min søvnløse nat. Eller ved midnat spiste jeg en skål havregryn og så faldt jeg i søvn. Og sov 4,5 timer i streg! Det er ikke sket i et år! Hold op det var fantastisk! Men jeg vågnede også kl 4.30 og der var løbet kørt. Lå og vendte og drejede mig til kl 6, hvorefter jeg valgte at stå op og spise min første morgenmad og se noget Tour de France studio. Ikke spor træt, bare høj på forestående  aftaler på sygehuset.

Ind til scanning kl 9, baby ser så godt ud, ligger stadig højt i gennemsnittet over størrelse og alt et perfekt. Troede så jeg havde næste tid kl 10. Viste sig at være kl 10.40. Så kørte lige forbi arbejde for at give dem min MacBook og hente mine ting. Så tilbage til sygehuset. På vejen modtager jeg et opkald fra dem om at min læge er klar til at se mig nu, så jeg måtte godt skynde mig. Det gjorde jeg så, selvom det her er kl 10.25. Min læge/obstetriker var tydeligvis ligeså spændt som jeg 🙂 Vi når knap at få sat os ned og snakket om hvordan jeg har det efter vi har oppet medicinen for ti dage siden, før det nærmest eksploderer ud af hende ‘Jeg har booket kejsersnit ind allerede!’!! Argh, der blev hendes lille kontor pludselig enormt varmt og jeg fældede en halv tåre! Så venner, jeg sagde jo det var noget i gærde, vi ved nu hvornår vi skal være forældre! Og det skal vi i næste uge!!! Ryster helt når jeg skriver dette ned, det er simpelthen så stort! Og ville halvt ønske Jason ikke var på arbejde da vi fandt ud af det, for kan mærke vi begge lige skal have det vendt i vores hoveder, sammen! Den præcise dato holder jeg lige hemmelig for jer herinde, for der skal jo være lidt af et spændingsmoment, ikke? 🙂

Men sikke en morgen! Alting blev lige 1000 gange mere virkeligt på et splitsekund! Hold da helt op <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 35 (35+0 - 35+6)