Vild med lilla!

Gravid uge 36 (36+0 – 36+6)

//GRAVID// Aller sidste graviditets dagbog på bloggen i denne omgang! Wow! Det er altså vemodigt og mega spændende på én og samme tid. Jeg er så lykkelig for jeg har kunne opdatere bloggen hver uge, for det er noget jeg altid vil have og kunne gå tilbage og læse; op og nedture! Tænk engang en rejse det har været, og nu er vi så tæt på enden, eller skulle jeg sige starten? For det er jo netop starten vi har rejst henimod siden juleaften hvor vi fik vores lille julemirakel <3 I dagens anledning har jeg klædt mig pænt på til at akkompagnere indlægget – The Grand Finale ligesom, for det føles det som! Og det skal fejres!

Jeg har haft en fantastisk uge, se vi slutter på toppen og sådan skal det være! Taget de sidste mange mange uger i betragtning er jeg lykkelig for jeg kan skrive dette sidste indlæg med et positivt tilbageblik på ugen der gik! Det har været nogenlunde ro på min mave, jeg har sovet langt bedre om natten end jeg har de sidste 9 måneder og så har min energi været fantastisk! Mindre pres på kroppen, mindre pres i bækkenet, dog stadig en del plukveer. Jeg tror det har gjort enormt meget for mig mentalt at starte ugen ud med at få dato for kejsersnit OG det at vide at barsel officielt startede samme dag – det var virkelig en stor mursten fra mit bryst, og det tror jeg har hjulpet både på min sindstilstand samt min generelle fysik. Baby blev ved 36+0 skønnet til 3130gram, så vi er glade for der ligger en stor og sund dreng derinde og bare lige tager de sidste gram til sig inden han kommer ud og møder verden. Alt i hjemmet er klar, vi er klar! Sundhedsplejersken har allerede været på besøg og hun var målløs over hvor fattet og klar jeg virkede, så det er rart! Der er blevet udmalket en hel del råmælk til baby i ugen, som ligger på frys og skal med på sygehuset. Der er købt ind til det ene og det andet, nu venter vi bare. På dagen for fødsel. Som er lige om lidt!

Jeg stopper den her, for er vitterligt lykkelig og parat. Intet mindre, intet mere.

Cravings: Skumfiduser og generelt lidt for meget slik (som jeg har måtte skære ned fuldstændig siden fredag)

Vægtøgning: +3,2kg (så det er altså baby og kun baby)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild med lilla!