Barsel og kejsersnit lige om lidt

Gravid uge 35 (35+0 – 35+6)

//GRAVID// Så er vi for alvor gået ind i den allersidste etape! (I kan nok godt fornemme jeg har set for meget Tour de France den seneste uge, høhø!) Jeg er SÅ klar! Og det tror jeg også min krop er. Uge har været lidt et sprint for altimens jeg har arbejdet fuldtid hjemme, så har jeg skulle færdiggøre alt på arbejde. Og selvom det måske nok lyder rimelig let, så tror jeg faktisk det var hårdere end forventet. Arbejdsdagen på sofaen var skønne, men kroppen også træt og umedgørlig. For hver time synes jeg min tilstand kunne ændres; en time have det ok, for at den næste bare at kapitulere til en liggende position med smerter og ubehag ved hver bevægelse. Men fredag aften, da jeg lukkede og slukkede computeren ved 7 tiden og havde sat min ‘out of office’ på til juli 2020, så var det som om energien vendte tilbage. Jeg har haft langt mindre ondt hele weekenden, været oppe længere om aftenen, sovet meget bedre om natten. Det er som om en MEGA sten er forsvundet fra mit bryst og jeg bare kan ånde lettet op. Er det ikke lidt interessant? Det synes jeg hvertfald!

Baby ligger og presser en del. Er ret overbevist om han har bevæget sig godt ned i bækkenet, for det føles sådan og presset er mindre end hvad det hidtil har været. Dog synes jeg at jeg har haft en del halsbrand i denne uge, hvilket taler lidt mod han skulle være sunket ned. Desuden, som nævnt igår har jeg haft nogle menstruations lignende smerter, lidt ondt i lænden samt en masse plukveer – jeg synes noget er i gærde. Men lad os nu se, mon ikke han nok skal blive derinde et par uger endnu.

Cravings: Jeg er faktisk i denne uge gået lidt af smoothies som jeg ellers har levet af i ugevis nu. Vafler! Mmm igår spiste jeg vitterligt vafler morgen, middag og aften.

Vægtøgning: +4kg

P.S Elsker den hvide kjole, både til en normal krop samt en gravid krop. Den er i øvrigt pt på tilbud – kæmpe anbefaling herfra.


// Kjole – Y.A.S / Espadrilles – Italiensk souvenir, lignende her / Taske og solbriller – Gucci //

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barsel og kejsersnit lige om lidt