Vild med Lovestories

Vind i skørtet og styr på pension

//FASHION// Jeg skal love jer for det blæste en halv orkan igår, og det gør det svært at tage outfit billeder af en maxi kjole 🙂 Håber dog alligevel i kan fornemme den lidt? Jeg knuselsker den lilla farve og der er virkelig så fin plads til maven til at gro i. Kjolen har jeg blot købt et størrelse større end normalt og det virker upåklageligt. Dog er den måske ikke så ammevenlig som nogle af jer påpegede på Insta igår, men altså, den er graviditets venlig. Og mon ikke jeg alligevel får den brugt når baby er ude? Speaking of baby, kan I se bulen er vokset? Hold nu op jeg skal love for det har taget fat den seneste uge. Tror det har noget at gøre med at jeg er ved at komme mig ovenpå sygdom og min appetit er blevet enorm (kan takke medicinen for det) – så det ryger virkelig noget mad indenbords nu – og det takker baby for! Men altså, nu har jeg knap kunne spise de sidste mange måneder, så det gør mig bestemt ikke noget at have god appetit!

Vejret viser sig fra sin smukkeste side idag og siger vist 25 grader. Så jeg har en plan om at tilbringe det meste af dagen ude i gården med en ny bog jeg er begyndt at læse. Her til morgen har jeg endelig fået styr på et gammelt udestående: har haft pensions opsparinger 5 forskellige steder grundet forskellige jobs, og der står faktisk rigtig mange penge rundt omkring. Så nu har jeg endelig fået taget mig sammen til at få alle opsparinger samlet ét sted – det føles godt nok rart skal jeg hilse at sige! Og vildt at gøre, for det gik pludselig op for mig hvor mange penge der egentlig stod, uden jeg vidste af det. Omend jeg først kan have pengene om 25 år, så er det stadig godt at have styr på 🙂

Håber I får en dejlig dag <3

 

// Dress – Piesces / Bag – Adax / Shoes – Nike //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild med Lovestories