Pusletaske - Jeres anbefalinger

Vild med Lovestories

//INSPIRATION// Jeg får stadig mange spørgsmål på kjolen fra Lovestories x H&M om model navn etc. Men min bedste anbefaling er altså at holde øje med denne kategori hos H&M da disse items ofte har det med at komme tilbage online 🙂 Men i den forbindelse ville jeg vise jer nogle af mine andre favoritter fra kollektionen, for der er så meget fint! Nu kan jeg desværre ikke prale med at skulle mere på ferie i år (suk!), men hvis jeg stod overfor en forestående sommerferie, så havde jeg som minimum bestilt en bikini, flip-flops, sarong samt badehåndklæde hjem! Priserne er virkelig gode og synes det er det smukkeste designs!

Fun fact, sidste år lavede H&M også samarbejde med Lovestories hvor jeg købte denne pyjamas og brugte som outfit i Barcelona’s gader – kan I huske det? 🙂

// 1 – Her / 2 – Her / 3 – Her / 4 – Her / 5 – Her / 6 – Her / 7 – Her / 8 – Her / 9 – Her //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pusletaske - Jeres anbefalinger