En ret så populær kjole

Pusletaske – Jeres anbefalinger

//BABY// Jeg spurgte jer igen til råds på Instagram, og jeg skal hilse at sige at I altså virkelig altid er gode til at svare tilbage med en masse gode råd, især når det kommer til baby 🙂 Og det er da så rart! Som altid, er der også mange som spørger om jeg vil dele svarene med jer, så I ligesom også kan få glæde af dem! Og det vil jeg selvfølgelig! Mit seneste spørgsmål gik på hvilken pusletaske man bør købe, hvis man da overhovedet behøver en? Det er der nemlig delte meninger om. Til trods for at jeg fik virkelig mange svar, så synes jeg faktisk alle svar virkelig centrerede sig om de følgende mærker, som blev nævnt gang på gang:

Storksak (Bailey)

Jem & Bea

CamCam

Christina Dueholm for Markberg

CAMA Copenhagen

Day

Spild af penge, brug en almindelig taske

Bugaboo som medfølger barnevogn

By Stroom

Så nu har jeg samlet en kollage over tasker som I nævner er geniale! Jeg skal være den første til at indrømme at jeg synes nogle af dem ser en anelse praktiske ud. Forstå mig ret, jeg ved godt de skal være praktiske, især hvis der er uheld som hurtigst skal fikses og kunne vaskes af vejen. Men samtidig vil jeg altså også insistere på at pusletasken som jeg kommer til at slæbe med overalt alligevel spiller lidt sammen med hvad jeg synes er flot. Derfor tror jeg vi ender med en CamCam pusletaske, uden at være sikker endnu. Jeg synes den kommer i nogle fine farver og ser fin og rummelig ud! Men som sagt, intet er afgjort endnu 🙂 Håber I kan bruge inspirationen hvis I også selv står og skal købe en pusletaske snarest 🙂

// 1 – Her / 2 – Her / 3 – Her / 4 – Her / 5 – Her / 6 – Her / 7 – Her / 8 – Her / 9 – Her / 10 – Her //

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ret så populær kjole