Indlæggelse

Nu skal hospitalstasken pakkes

//GRAVIDITET// Med flere og flere læger som de seneste dage har nævnt mulig tidlig fødsel, så skal jeg være den første til at indrømme jeg er gået i sådan et mode at nu skal vi altså have gjort de sidste ting færdige; sat moseskurven op, få samlet puslebordet, få bestilt barnevogn og få pakket den hospitalstaske. Just in case. Kalenderen siger stadig kun 31+5, men vi ved han skal ud senest ved 38+0, så vi har max 6 uger at gøre godt med, så nu skal der styr på tingene 🙂

Jeg spurgte jer igår om alle jeres gode råd til hvad man skal pakke i en hospitalstaske, for sådanne ting har jeg altså ikke lige skænket en tanke endnu. Så har lavet en liste og en kollage nedenfor med hvad I anbefalede! Skriv endelig en kommentar hvis der er mere I synes skal føjes på listen 🙂

Til Baby:

Bodyer med krydslukning (str 50-56)

Nusseklud

Bamse

Uldtæppe

Til Mig:

Kimono

Læbepomade

Fugtighedscreme

Hårelastik

Flip-flops

Brystpumpe

Mormor trusser med høj talje

Lanolin salve / Brystvorde salve

Behagelige bukser

Bluse med knapper / Skjorter

Snacks

Shampoo

Store bind

Tandbørste

Blødt toiletpapir

Flaske til vand

Ammetop

Pude

Til Jason:

Skjorter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indlæggelse