Vind i skørtet og styr på pension

Lønningsdags favoritter

//FASHION// Det er lønningsdag og jeg er i farvehumør. I den grad! Synes de smukke gule og pink nuancer blandet med hvid, brune sommerfødder og sko i neutrale farver er noget af det fineste for tiden – så flot altså! Alle kjolerne på kollagen er almindelige kjoler, men i den grad tiltænkt også en gravid krop samt ammevenlige forslag til post-graviditet. Jeg har selv tunikaen og elsker den!  Og skal være den første til at indrømme at den fiiiine kjole fra Month of May meget gerne måtte blive en del af min garderobe snarest – synes farven er noget af det skønneste! Den hvide taske har jeg faktisk allerede, men ville blot give anbefalingen videre til jer, for den er altså genial til sommer! Fint med plads, vejer ikke så meget og passer bare til alt. Kasserne er lidt ‘out of place’, men har lige bestilt nogle hjem til opbevaring på puslepladsen! Synes de er så skønne i farverne!

// 1 – Her / 2 – Her / 3 – Her / 4 – Her / 5 – Her / 6 – Her / 7 – Her / 8 – Her / 9 – Her / 10 – Her //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind i skørtet og styr på pension