Store baby indkøb. Det har vi, det mangler vi

Gravid uge 28 (28+0 – 28+6)

 

//BABY// Endnu en uge er gået! Ved ikke om tiden bare går hurtigere når man skriver ugentlig indlæg? Men er I vimmer tiden virker til at flyve afsted. Tog mig selv i at tænke igår; når tiden går så hurtigt under graviditet, så tør jeg næsten ikke tænke på hvor hurtigt det kommer til at føles efter. Tror man lige skal huske og stoppe op og nyde det hele, inden det er en forsvunden tid…

Har haft en hård uge. Synes jeg. 3 aftaler: jern IV tirsdag, vækstscanning og konsultation torsdag og jordemoder fredag. Og en hulens masse mave-Tarm problemer som har forvoldt mig enorme problemer. Det har været hårdt synes jeg. Men går ud af ugen ret positivt alligevel – maven virker til at få det bedre og det er med udsigt til 9 dages ferie i Italien vi går den kommende uge imøde. Det er tiltrængt skal jeg hilse at sige! Jeg har endda været ude at købe ny badedragt, for maven er virkelig vokset på det seneste, så har svært ved at være i noget af mit badetøj. Mon ikke I får det se snarest herinde?

Cravings: Frugt, selvom jeg skal passe en hulens masse på hvad jeg spiser pga fordøjelsen (eller mangel på samme). Desuden er jeg begyndt at spise All Bran Flakes til morgenmad og det er seriøst godt!

Vægtøgning: +4 kilo spår jeg, jeg ikke været på vægten siden i tirsdags.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store baby indkøb. Det har vi, det mangler vi