Gravid uge 31 (31+0 - 31+6)

En ret så populær kjole

//FASHION// Mit fødselsdags outfit fra igår, og skal lige love for jeg fik mange kommentarer på både kjole og sko – så må hellere lige for en god ordens skyld for delt herinde også. Kjolen er fra H&Ms nye collab med hollandske Lovestories (som jeg er kæmpe fan af!). Det er egentlig en strand tunika, men er helt helt fin som kjole. Den er selvfølgelig on/off udsolgt online, men hold øje med den her for ved de tit kommer tilbage på lager. Alternativt kan den nok findes i butikkerne? Skoene fik jeg i fødselsdagsgave af Jason og er Nike Air Force 1 i flyknit, i kan finde dem her. Jeg synes de er så seje <3 Tasken er fra Adax og synes stadig den er noget af det sejeste!

Outfittet var egentlig bare lige kastet på da jeg blev udskrevet igår, men det er altså ufatteligt hvad en fin kjole kan gøre, der skal så lidt til synes jeg og det er derfor mit skab bugner med sådanne kjoler – de er bare så lette at style, både sommer og vinter!

Jeg ligge hjemme på sofaen nu og nyder at være ude fra hospitalet. Jeg er sygemeldt de næste 2 uger hvor lægerne har beordret jeg kommer mig ovenpå igen inden jeg kan vende tilbage til arbejde. Kan ligeså stille mærke energien tage fat igen og det føles altså så fantastisk! Så måske jeg skal igang med lidt små gøremål herhjemme. Der er en hulens masse babytøj som skal vaskes, det kunne være et meget godt projekt for denne uge 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 31 (31+0 - 31+6)