Lønningsdags favoritter

Dagens outfit

//FASHION// Okay ikke helt dagens dagens outfit, men det kunne sagtens have været. Omend bare i andre omgivelser 🙂 Har stadig en del ferie outfits i ærmet som jeg endnu ikke har fået vist herinde, og med det gode vejr som hersker lige for tiden tænker jeg det er meget passende 🙂

Vi går en spændende dag i møde! Vi skal nemlig endelig ud og købe barnevogn! Ej hvor synes jeg det bliver oppe over nu, når vi skal købe barnevogn. Hvilken vogn vi skal have har vi faktisk vidst siden januar tror jeg, da vi første gang var en tur i Baby Sam lige efter vi testede på positiv. Lyder måske vanvittigt så tidligt, men vi vidste at det danske barnevogns udvalg ville være 100 gange bedre end det engelske, og vi vidste også vi ikke ville komme til Danmark igen før baby’s ankomst – så vi startede tidligt. Men nu er vi ved dagen og det føles altså stort, og virkeligt og alt muligt midtimellem 🙂

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lønningsdags favoritter