Jeg tror jeg takker nej til fødselsforberedelse

Store baby indkøb. Det har vi, det mangler vi

//BABY// Jeg tror ikke som kommende forældre man helt har nogen ide om hvor meget sådan en lille baby kommer til at koste, inden man går ind i forløbet. Det er bare ikke billigt at købe ind, selvom man gør det bæredygtigt og køber brugt hvor man kan. Men sådan er det, det er en del af livet, og skal være den første til at indrømme at jeg nyder at bruge mine penge på babyting i stedet for sko og tøj til mig selv <3

Vores lille 60km2 hjem er ved at være godt fyldt med alskens baby udstyr. Og til trods for det hele stadig er godt pakket af vejen i bokse og på loft hos svigerforældre, så skal jeg indrømme det virkelig begynder at prikke i mig for at få lov til at stille det hele op og gøre klart! Her i 29. uge er det vel også fair nok? Eller hvad, er det alt for tidligt at begynde på sådan noget? Realistisk tror jeg vi går igang 1/7. Så giver det os en måned til at få styr på det hele inden familien fra Danmark begynder at melde sin ankomst.

Men tænkte det var meget godt lige at gøre status herinde for hvad vi hr købt af større baby ting og hvad vi stadig mangler! Og byd endelig ind, der kan jo sagtens være noget jeg har misset 🙂

P.S Se lige den fineste Tripp Trapp stol som jeg samlede igår – den har altså fået lov til at komme frem. Så kan vi nemlig rigtig gå og glæde os 🙂

Dette har vi købt:

 • Seng (brugt)
 • Madras til seng (brugt)
 • Moseskurv (arv)
 • Autostol (fra minesvigerforældre som brugte den et par gange til min niece)
 • Badekar (brugt)
 • Højstol (ny)
 • Baby indsats 0-6mdr til højstol (brugt)
 • Baby indsats +6mdr (ny)
 • Babybord til højstol (ny)
 • Ble spand (ny)
 • Puslebord (nyt)
 • Dyne og pude (nyt)
 • Babynest (nyt)
 • Sengetøj (nyt, brugt, hjemmelavet)
 • Sengerand (ny)
 • Puslepude (ny)
 • Skab til babytøj (nyt)

Dette mangler vi:

 • Barnevogn
 • Brystpumpe
 • Vikle
 • Bæresele
 • Babyalarm
 • Lagen til seng

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tror jeg takker nej til fødselsforberedelse