Gravid uge 25 (25+0 - 25+6)

Make-over herhjemme

— Reklame —

//INTERIOR// Der sker en helt masse ting herhjemme for tiden , vi skal jo have gjort alt klart til et lille nyt familie medlem som melder sin ankomst inden for en ret overskuelig fremtid. Og vi glæder os selvfølgelig helt vildt! Pt. er det også som om al fokus er på baby og hvad baby har brug for, man glemmer lidt sig selv under sådanne omstændigheder… i den forbindelse er jeg nemlig enormt glad for at have teamet op med lækre Juna som laver de lækreste interiør ting, specielt til soveværelset og badeværelset. For der har nemlig været brug for lidt ekstra nyt på de fronter.

Vi plejede at sove med dobbeltdyne, det har vi faktisk gjort siden vi flytttede til England og har altid elsket det. Derfor har vi faktisk kun sengetøj til dobbeltdyner. Sidste år ryddede vi op i vores gamle sengetøj fra Danmark til single dyner og smed det meste ud, resten røg til huset i Italien. Da jeg i starten af graviditeten (og i stor grad stadigvæk) får enormt svært ved at sove om natten, går vi ud og køber enkeltdyner – for det hjælper bare mig gevaldigt. Jeg vender dynen 10 gange i læbet af natten når jeg bliver for varmt, og det er altså ikke lige til med en dobbeltdyne skal jeg hilse at sige. For ikke at tale om når jeg skal sove på sofaen.. Nu har vi så bare stået i den situation at vi kun gad købe et enkelt nyt sæt sengetøj, for ligesom at prøve af hvordan dyne situationen blev og om den var holdbar. Men det er altså lidt kedeligt sådan bare at sove med det samme sengetøj. Og lidt upraktisk hver weekend når der skal vaskes og stryges og ligges rent på sengen, inden for den samme dag…

Så jeg har været så heldig at Juna har sendt mig det skønneste sengetøj i 100% økologisk bomuld. Det passer så smukt i farven til vores lyse latte-farvede væg i soveværelset og har virkelig piftet rummet op. Sengetøjslager er af lækreste kvalitet og har virkelig sovet som en drøm i det fe seneste nætter, uden at blive alt for varm. Sengesættet hedder Aristo og findes i et par andre farver (kan muligvis godt anbefale det i gult, det er SÅ fint 😉 mon ikke I ser det snarest herinde?..).

Det er dog ikke kun soveværelset som har fået et lille Juna make-over. På badeværelset er vi også blevet forkælet med de lækreste håndklæder igen i 100% økologisk bomuld. Disse kommer til at spille en vigtig rolle når baby kommer, for vi har aldrig haft ekstra gæstehåndklæder til overnattende gæster. Og jeg forudser der kommer en del danske gæster slut sommer, så det er da ikke noget lækrere end at have lidt lækkert til dem også, så alle kan føle sig godt tilpas <3 I finder de smukke Check håndklæder her.

Generelt vil jeg sige at både jeg og Jason sætter enormt stor pris på sengetøj og håndklæder. Vi gider ikke det bliver for nusset. Vi vælger som regel neutrale farver og mønstre til sengetøj for at få et roligt udtryk og skabe de bedst mulige rammer for søvnen. Vi vasker sengetøj hver anden weekend og stryger det – ALTID – igen for at skabe mest muligt ro. Og sidst, men ikke mindst, bestræber vi os på altid at købe sengetøj i økologisk bomuld. Præcis som vi har gjort til baby. Det samme gælder håndklæder. Vi sætter pris på at have noget der er lækkert og indbydende og som matcher. Kunne ikke drømme om at invitere på gæster og have nussede håndklæder til at tørre hænder i på badeværelset. Nej sådanne ting skal der være orden i 🙂 Og Juna har virkelig smukt udvalg af både sengetøj og håndklæder, hvis I, ligesom os trænger til en opfriskning 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 25 (25+0 - 25+6)