En ulykke kommer sjældent alene

Gravid uge 27 (27+0 – 27+6)

//BABY// Undskylder lige på forhånd de lidt ringe billeder, men har bare ikke fået taget nogle billeder den sidste uge, så det var disse eller ingenting 🙂 Og samtidig hænger de meget godt sammen med ugen der gik. Uge 27 eller den 28. graviditets uge var lidt skældsættende, for vi er officielt trådt ind i 3. trimester! Hold nu op, hvor blev tiden af? Baby er nu officielt en ‘baby’ og alle artikler snakker om chancen for overlevelse hvis man skulle føde for tidligt. Det satser vi dog ikke på 😉

Til trods for ugen startede ud med verdens værste nyhed om min lille mormor som var gået bort, så har det faktisk været en ret så god uge graviditetsmæssigt! Natten fra mandag til tirsdag sov jeg fra kl 23-3 så oppe en gang og så igen fra kl 3-7.30. Som jeg skrev til min mor, så var det som om der var sket et lille mirakel, aldrig har jeg sovet så godt i graviditeten. Jeg synes også energien blev lidt bedre i løbet af ugen, ligeledes gjorde min mave efter at starte på antibiotika kur. Så alle de frygtelige gener jeg have i uge 26 er stille og roligt forsvundet.

Onsdag aften kørte vi mod London hvor vi skulle flyve til Danmark torsdag morgen. Var ret nervøs for turen og hvor meget min krop kunne holde til. Men faktisk gik det over al forventning, og jeg var slet ikke træt på samme måde som jeg tidligere har været. Jeg har på fornemmelsen det intravenøse jern er begyndt at virke og giver mig lidt mere energi. Desuden tror jeg at turen hjem til Danmark gav lidt ekstra på overskudsfronten. Til trods for det var under meget ulykkelige omstændigheder at vi var hjemme til begravelse, så var det alligevel en fantastisk dejlig weekend omgivet af familie fra nær og fjern. Det har virkelig betydet meget og den omsorg og bekymring alle har vist har bare været fantastisk – tror det bliver en meget elsket lille baby <3

Cravings: Kakaomælk er vendt lidt retur, ikke sådan i massive mængder, men har haft en del lyst til det.

Vægtøgning: +4,2 kg (tror det hjalp at blive forkælet med god mad hjemme 😉 )

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ulykke kommer sjældent alene