Gravid uge 27 (27+0 - 27+6)

27 ting du kan ønske dig i barselsgave eller dåbsgave – som ikke er tøj

//BABY// I kan måske godt gætte hvorfor dette indlæg kommer? Måske ikke, men det er lidt sjovt og det gav mig lidt inspiration. Over weekenden da vi var hjemme ved familien, var der lidt ‘klager’ over at jeg/vi nu har købt stort ind af babytøj og faktisk er godt dækket ind til det første år – for hvad er der så at give i barselsgave?

For at være ærlig, så havde jeg aldrig skænket dette en tanke: Vi bor jo så langt væk og jeg regner da ikke med at få barselsgaver? Og baby skal ikke umiddelbart døbes, så det havde jeg heller ikke tænkt over. Og egentlig bryder jeg mig slet ikke om at ‘forvente’ noget, for vil så nødig forvente noget af folk. Men når jeg så kigger tilbage, så var der jo heller ikke noget hyggeligere end at købe fine barselsgaver til nye babyer i familien, så jeg forstår det jo godt.

Summa-summarum – jeg har lavet en kæmpe kollage med ting jeg 100% kunne finde på at både give og ønske i barselsgave eller dåbsgave. Jeg tænker i måske er nogle førstegangsmødre derude som kunne bruge denne inspiration. Eller nogle som snart får små babyer i familien som selv kunne bruge lidt inspiration til gaver.

// 1234 – 5 – 6789101112131415161718192021222324252627 //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 27 (27+0 - 27+6)