Gravid uge 23 (23+0 - 23+6)

Ugen gennem min telefon

//LIFESTYLE// Tænkte jeg lige ville dele lidt hverdags billeder fra ugen der gik i Danmark!

— Fløj over til Danmark i det smukkeste vejr mandag! Seriøst, de mange turkisblå strande omkring København var så fint. Og meget uventet —

— Ingen tur til CPH lufthavn uden besøg på Lagkagehuset. Ikke det mest næringsrige frokost, men god var den —

— Det bedste er at blive hentet i lufthavnen af hele familien <3 —

— Tog med mor til frokost i solen indimellem hospitalsbesøg —

— Fineste lille barnestol fra Sverige med lammeskind. Den glæder baby sig til at tage i brug er jeg sikker på —

— Indvigelse af grillen i fars nye sommerhus —

— Kage-orgie for at fejre Jason’s fødselsdag. Spoiler! De to kager til hver var udelukkende for billedet’s skyld og helt opstillet. Af mor, haha! Man skulle ikke tro jeg tabte mig et kilo i sidste uge med alt det med, men det gjorde jeg altså.. —

— Fandt en masse gamle babybilleder af mig og storbrølede 🙂 Tog en hulens masse billeder på telefonen, tænker det er hyggeligt til sammenligning når han melder sin ankomst —

— Har drømt om soft-ice fra Frellsen i ugevis. Vidste I jeg brugte mange af mine unge år som medarbejder hos Frellsen? Bedste job jeg nogensinde har haft <3 —

— Sommerhus stemning hos min mor —

— Har indtil videre været lidt bange for blåt til mini. Er bare mere til de neutrale farver. Men var et smut i Kvickly for at købe kager (surprise) og tænke jeg lige ville kigge deres babytøj – ved I hvad? De havde enormt meget fint! Og mega meget af det var sat virkelig meget ned! Kæmpe anbefaling herfra! Købte mig desuden fattig hos Skruuk i Aalborg <3 —

— Rejste ud med en lille håndbagage og kom hjem med et monster af en kuffert – min far havde heldigvis en som skulle smides ud og som jeg fik med retur. Kom nemlig i tanke om alle de lækre baby-pakker man får som gravid i Danmark! Noget jeg har været lidt ked af jeg ikke får nydt godt af, for det findes ikke i England. Så fik tilmeldt mig en hulens masse da jeg var hjemme og kufferten blev fyldt med alverdens godter —

2 kommentarer

 • Michelle

  Fedt indlæg! Sådan et må du da gerne lave hver uge😊 og godt navn til indlægget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej hvor er du sød, er glad for din feedback 🙂 Må see om jeg forår at tage nok billeder på sådan en hel normal uge 😉 Jeg skal forsøge!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 23 (23+0 - 23+6)