Gravid uge 20 (20+0 - 20+1)

Mine H&M Conscious Exclusive favoritter

//INSPIRATION// Hvert år i april glæder jeg mig altså lidt til H&M’s Conscious Exclusive kollektion. 1. Det er et virkelig fint og bæredygtigt initiativ at producere tøj af genbrugsmaterialer. 2. Som regel byder kollektionen på de fineste kjoler og man får virkelig lov at drømme! Har nogle år købt mig kjoler fra kollektionen, for efterfølgenede af have haft svært ved at bruge dem fordi de har været lidt for festlige og jeg ikke har haft nogen festlig begivenhed klar i kalenderen. Men i år må jeg indrømme jeg synes kollektionen er langt mere jordnær, hverdags agtig! De fleste items ville jeg sagtens sige kan bruge til hverdag, ingen grund til at have en bryllups invitation liggende. Så det er jo lidt farligt skal jeg hilse at sige 😉 Både sandaler og badedragt kigger jeg langt efter og vil meget gerne have med til Italien om et par måneder..

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 20 (20+0 - 20+1)