Alt man skal vide om graviditetspuder

Gravid uge 23 (23+0 – 23+6)

//BABY// Det er blevet tid til et lille mavebillede igen. Synes på en gang det er sket meget og så igen ikke så meget. Har tabt mig lidt den seneste uge, men den har også været vanvittig hård: ikke pga graviditeten, men fordi jeg skulle skynde mig hjem til Danmark o mandags. Det blev en uge med dårlig søvn, bekymringer og generelt en træt krop. Til trods for jeg virkelig blev forkælet og hygget om i det omfang vi nu kunne med en syg mormor på hospitalet. Jeg landede fredag eftermiddag i Bristol og har faktisk ligget på langs næsten siden. Det har min krop bare brug for. Hvile og afslapning. Har igår haft en del plukveer, der hvor maven bliver sådan helt psyko stram! Det har ikke gjort ondt, bare følt underligt. Baby var i starten af ugen under mine rejser meget lidt aktiv synes jeg, og det var da lidt underligt, men tror han vidste jeg skulle have ro, så han holdte sig i ro 😉 Aktiviten tog til ugen ud, tror baby var glad for at komme hjem en tur, det bilder jeg mig ind <3

Vægtøgning: +2,2 kg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt man skal vide om graviditetspuder