Mig og mit påskeæg

Gravid uge 22 (22+0 – 22+6)

//BABY// Jeg læste en artikel på min app her til morgen, at en af de mest fantastiske ting ved at være gravid er at kunne føle baby inde i maven. Havde i spurgt mig inden jeg blev gravid ville jeg have rynket på næsen og fundet det koncept lidt for underligt. Men jeg skal love jer for, det mest vidunderlige er at mærke de spark og jag og hikke og hvad han ellers finder på derinde. Han har allerede sin egen rytme, jeg ved når på dagen han er vågen og igen og hvornår han sover sødt. Det er fantastisk! Og det er fantastisk Jason kan mærke og se ham gennem maveskindet. Kan ligge i flere minutter i træk bare og stirre på min mave for at se næste bevægelse – simpelthen så skønt, og afstressende <3 Jeg har haft endnu en skøn uge! Kan godt mærke kroppen er begyndt at tynge lidt mere, men det er jo efterhånden også en 500-600grams baby jeg bærer rundt på. Igår da vi fik leveret varer holdte jeg posen med sukker på 500g frem for Jason og bad ham holde, sådan en pose er altså overraskende tung! Og den vejer det samme som baby. Vildt!

Nætterne er stadig lidt af et mareridt, har nok bare indset jeg ikke kommer til at sove vidunderligt under denne graviditet. Og jeg bliver hurtigt træt, især hvis vi laver en masse i løbet af dagen. Men jeg klager absolut ikke. Nyder det hele! Og niver mig lidt i armen over der godt og vel er 14 uger til kejsersnit – det er jo for vildt altså!!

Cravings? Ingen. Jeg tror jeg tager denne kategori ud fra næste uge, for tror ikke jeg får nogle 🙂

Kan man se bulen? Yes! Endelig poppede den! Nu kan jeg hvertfald ikke løbe fra det længere 🙂

Vægtøgning: +3 kg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og mit påskeæg