En vanvittig dag

Gravid uge 20 (20+0 – 20+1)

//BABY// Ny begynder der altså at ske lidt, omend meget lidt! Hoppede i en t-shirt igår jeg ikke har haft på i nogle måneder, og den plejede altså at være løs, nu strammer den en lille smule om maven 🙂 Så bilder mig ind der sker noget. Har haft en lidt ambivalent uge, for har døjet lidt med forstoppelse som gjorde hammer ondt samt en masse smerter i maveregionen, som jeg fik lokaliseret til at være ligamentsmerter. Det kom i et par dage hvor jeg synes jeg knap mærkede til baby, og det gjorde mig en kende nervøs – men holdt igen mht at Google skrækhistorier, tror man virkelig kan åbne op for Pandoras onde æske hvis man googler sig frem til hvorfor man ikke længere kan mærke sin baby. Så tog det roligt og fra fredag og frem har han ingen været fantastisk aktiv <3 Tror bare han lå sig godt puttet til og hyggede mens jeg havde smerter. Vi har her i weekenden besøg af min mor og hendes mand, og kan godt mærke at energien ikke er hvad den plejer at være; normalt går vi byen tynd, tager på ture osv osv. Det har jeg ikke helt kunne overskue, og en mindre gåtur igår slog mig ret meget ud.

Spiser meget små portioner i denne uge, er så bange for min mave stopper til igen, så tager det roligt og spiser små, men mange måltider. Tror det er vejen frem.

Med besøg fra Danmark og en kæmpe postpakke fra Konges Sløjd skal jeg ellers også lige live for at baby’s garderobe er blevet fordoblet, hold nu lige op. Tænker at lave et indlæg over alt hvad vi har købt indtil videre og hvad vi tror vi stadig mangler 🙂

Kan man se bulen? Ja!

Cravings? Ingen i denne uge. Jo måske lige Kinder chokolade i onsdags. Det var mærkeligt.

Vægtøgning: 1-1,5kg

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vanvittig dag