Gravid uge 19 (19+0 - 19+6)

Den neutrale pusleplads

//BABY// Baby’s garderobe er ved at have en fin størrelse synes jeg, men så igen, jeg aner intet om hvor meget tøj sådan et lille væsen egentlig har brug for, så måske vi skal ud og købe meget mere, who knows? Næste ting jeg tror vi tager fat på er hvad der skal være ved puslepladsen, for sådan en skal man have og jeg spår vi kommer til at bruge maaaange timer ved den, haha! Vi har heldigvis et gevaldigt stort badeværelse, dog med verdens dummeste radiator midt placeret på en 3 meter lang fri væg (hvad pokker tænkte de på? Så meget spild af plads), så egentlig havde vi i første omgang tænkt at købe et væghængt puslebord, dog tror jeg vi er kommet på andre tanker siden da, dels pga pris og dels fordi vi måske tænker at det er fint med et bord stående med hyldeplads under til blespand, snavsetøjskurv osv osv. Fordi det bliver på badeværelset og fordi vi egentlig bare godt kan lide det neutrale, så har jeg altså lavet en kollage ud fra det, en kollage som jeg sagtens synes kan bruges til begge køn! Vi har sandfarvede fliser i badeværelset og alt er holdt meget naturligt, så tænker også det kommer til at passe fint ind – for igen, vi vil gerne at vores hjem forbliver pænt, til trods for det bliver indvaderet af et lille menneske som nok kommer til at fylde mere end os 😉 Gode råd til puslepladsen tages med kyshånd, dog vil jeg på forhånd sige at jeg godt ved alle vil anbefale en plastik puslemåtte som ikke suger til sig, jeg kommer mig til at købe en pæn fra Cam Cam, og sådan bliver det bare 😉

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here / 8 – Here / 9 – Here / 10 – Here / 11 – Here / 12 – Here / 13 – Here / 14 – Here / 15 – Here / 16 – Here / 17 – Here / 18 – Here / 19 – Here //

2 kommentarer

 • Ditte

  Olivy til at tørre baby med, både til nr 1 og nr 2. Forebygger rød numse og fjerner alle bakterier. Kh en mor til 2 drenge på 2 & 4 år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Den har jeg fået anbefalet foer, men kan ikke koebe den i England 🙁 Og det er lidt irriterende for det bliver så dyrt at bestille fra Danmark..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 19 (19+0 - 19+6)